Om os

Ethniqa er skabt af inspirerende og farverige kvinder. Alle med forskellig oprindelse. Magasinet er for alle, der interesserer sig for kultur, rejser, politik, mad og musik.

På redaktionen er vi enige om, at verden ville være et kedeligt sted, hvis alle var ens. Vores magasin ville ikke have sin gennemslagskraft, hvis skribenterne havde de samme interesser, holdninger og baggrunde. Så med udgangspunkt i filosofien om at danske kvinder kommer i alle farver, har vi skabt et solidt fællesskab af forskellighed. For jo mere nuancerede vi er, jo bedre kan vi berige læseoplevelsen.

Forskelligheden er nemlig en styrke for os,  og derfor bidrager den til, at Ethniqa altid overrasker, inkluderer,  debatterer og oplyser.

Bliv en del af fællesskabet.

#DanskeKvinderKommerIAlleFarver

God læsning!!

 

Ethniqa er en non-profit forening skabt af inspirerende og farverige kvinder, der jævnligt publicerer tankevækkende onlineindhold med udgangspunkt i mantraet #DanskeKvinderKommerIAlleFarver. På redaktionen er vi enige om, at verden ville være et kedeligt sted, hvis alle var ens. Derfor har vi skabt et solidt fællesskab af forskellighed, der bidrager til at Ethniqa altid overrasker, inkluderer, debatterer og oplyser. Se mere på vores facebook-side eller Instagram, hvor vi hedder Ethniqa.